De vijfde dimensie

Gepubliceerd op 28 april 2022 om 20:04

BOEKENTIP : Soms kun je het beter aan een ander overlaten.

In het boek  de Vijfde dimensie  van Hans Peter Roel krijg je een heldere uitleg hoe je contact kunt leggen in de spirituele wereld.

Waarom je dat zou willen?

Heel veel mensen zijn onrustig en zitten niet lekker in hun vel. Terwijl ze echt genoeg hebben om dankbaar voor te zijn en het geluk lijkt ze toe te lachen. 
Alleen voelen ze het niet. Ik heb zelf ook wel een periode gehad dat ik dacht 'Is dit het nou?' .

Behalve beredeneren en relativeren vanuit het hoofd om de onrust 'goed' te praten, kun je ook contact leggen met 'helpers'. Soms ervaar je ongevraagd advies. Doordat je een heel sterk gevoel hebt dat je iets wel of niet moet doen en je kunt niet echt aangeven waarom. Je merkt opmerkelijke signalen op, maar weet niet wat het inhoudt? Of je hebt een droom die zo echt is dat je het bijna eng vindt en de realiteit past zich aan deze droom aan. Dat kan de goede en de verkeerde kant opgaan. En je snapt niet hoe dat kan?

Lees dan het boek. Naast het aardse fysieke wereld bestaat er ook een onzichtbare spirituele wereld, die de vijfde dimensie  wordt genoemd. De mens heeft een eeuwige levende ziel die deze twee werelden afwisselt. Onze ziel gaat van een fysiek leven op aarde naar een spiritueel leven in het hiernamaals en weer terug. Ieder mens groeit in de vele levens van de eeuwig levende ziel in bewustzijn, tot hij uiteindelijk is en niet meer terugkeert op aarde.

Het manifest van Lama Tahak Rinpoche  is de uiteindelijke bestemming  en geeft richting, een blik in de toekomst. Ik werd er helemaal blij van toen ik het las. Kriebels in mijn buik en er staan ook duidelijke tools in hoe je de spirituele wereld voor je kan laten werken.

1. De Tibetaanse meditatie (ON AH HUM)

2. Hulp vragen aan je spirituele helpers

3. Volg je levenspad

Met name dat laatste geeft rust en vertrouwen, je voelt dat het goed zit en de angst verdwijnt. 

Nieuwsgierig geworden?  

Dan raad ik je van harte het lezen van het boek aan en ik kijk graag met je mee, hoe je het één en ander vorm kunt geven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.